воскресенье, 12 февраля 2012 г.

Jeffrey Dean Morgan

S-a nascut pe 22 aprilie 1966 la Seatle,Washington,SUA.Mama sa,Sandy Thomas declara pt publicatia Seatle Times ca Jeffrey a urmat scolile Ben Franklin Elementary School,Rose Hill Junior High iar in 1984 a absolvit la Lake Washington High School.
  Aspira la o cariera in baschet.Dupa cum el declara,va merge la liceu doar pt a juca baschet,insa din cauza unei rani la genunchi va trebui sa renunte la acest sport.Atunci va parasi
scoala pt a-si atinge alte aspiratii ale vremii:pictura si scrisul.
  In domeniul actoriei a intrat,intr-un fel sau altul mai mult accidental.Ajuta un prieten sa se mute de la Seatle la LA unde se gandea ca va ramane doar un Week-en,insa nu a mai plecat.A simtit o atractie,a descoperit putin talent si a progresat,dupa cum el declara. Inca din 1991,o data cu filmul Uncaged,va aparea in peste 15 film e si va aduce o mare contributie si in televiziune.
  In 1996-1997 a jucat in The Burning Zone,apoi din 2000 in numeroase seriale ca JAG,ER,Walker Texas Ranger,CSI,Tru Calling, Sliders,The OC si Monk.
  In2005-2006 va aparea simultan in trei seriale tv:In Supernatural unde va interpreta caracterul lui John Winchester,in serialul de mare succes Grey's Anatomy
 unde va fi un pacient ce va suferi un transplant de inima,Denny ( unde va aparea dealungul mai multor sezoane)si in productia Weeds.
  In 2008 va face un rol de exceptie pt filmul Accidental Husband unde va interpreta cu Uma Thurman. Pt 2009 il va interpreta pe The Comedian in superproductia Watchman si ne vor mai fi rezervate alte 4 productii si inca una pt 2010.
  Actorul,cum el insusi declara,a fost insurat la un moment dat in viata sa,insa detaliile lipsesc cu desavarsire,nimic ce poate fi oferit publicitatii.Tot ce se cunoaste este ca nu va reusi iar casnicia lor va lua sfarsit printr-un divort.
  Din decembrie 2006 isi va da intalniri cu fosta colega din Weeds, Mary-Louise Parker pt ca apoi in iunie 2007 sa anunte despartirea lor.Se vor impaca apoi iar pe 12 februarie 2008 isi vor anunta logodna.Nu va tine decat pana in aprilie a aceluiasi an,moment in care anunta din nou despartirea lor.
  Din cauza aspectului sau,actorul va fi de nenumarate ori confundat cu Javier Bardem si actorul Robert Downey JR insa personalitatea sa si talentul sau va face din el o persoana unica si apreciata cu un viitor luminos in industria filmului.
  In prezent actorul locueste in Los Angeles impreuna cu cainele sau fidel Bisou Morgan. Printre pasiunile sale se numara lectura,filmele si gatitul la gratar dar si sportul printre care si baschetul.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Dcreators