воскресенье, 12 февраля 2012 г.

Jensen Ackles

Parintii lui sunt Donna Joan si Roger Alan Ackles. Are un frate, Joshua, cu trei ani mai mare ca el si o sora mai mica, Mackenzie. In copilarie a fost model, la varsta de patru ani, aparand in diverse reclame. Are stramosi englezi si scotieni. In 1990 a absolvit scoala Dartmouth, iar in 1996, liceul L. V. Berkner din Richardson, Texas. In timpul liceului a jucat baseball.
A vrut sa studieze la Universitatea Texas Tech si sa devina terapeut pana sa
opteze pentru o cariera in actorie in Los Angeles.
A avut diverse roluri in "Mr. Rhodes", "Sweet Valley High" si "Cybill" pana sa se alature serialului produs de NBC "Days of Our Lives", in anul 1997. Pentru acest rol a castigat un an mai tarziu premiul pentru "Cel mai bun actor nou-venit" din partea Soap Opera Digest Award si a fost nominalizat la Daytime Emmy. A parasit in 2000 serialul pentru a aparea in mini-seria "Blonde", despre viata lui Marilyn Monroe. A urmat o productie a lui James Cameron, intitulata "Dark Angel", in care a jucat rolul unui criminal in serie, Ben/X5-493, fratele personajului principal Max (Jessica Alba). In 2004, Ackles se intoarce in Vancouver pentru un rol in "Smallville". Un an mai tarziu primeste un rol principal in productia WB "Supernatural", alaturi de Jared Padalecki si Jeffrey Dean Morgan. Serialul urmareste povestea a doi frati care calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii.
Ii place sa cante la chitara si este foarte bun prieten cu actorul Christian Kane si cantareata LeAnn Rimes. Este fan Dallas Cowboys. Ii place sa faca fotografii pe platourile de la "Supernatural". 

0 коммент.:

Отправить комментарий

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Dcreators